Feminin Business Circle er mere end bare et netværk!

Forkæl din business med et netværk, som giver dig kærlig støtte,

konkret sparring, månedlige videos og gratis live workshops.

+ et mantra armbånd i velkomstgave ...​

 • Det kan være enormt ensomt at være soloselvstændig. Mange mangler følelsen af at have kollegaer og ligesindede at dele både udfordringer og fejringer med.
 • Mange føler sig også alene i deres business af den grund, at de ofte er 'den som andre kommer til', og dermed mangler de et sted til sig selv, hvor de kan gå hen for at blive fyldt op og mødt i øjenhøjde.​
 • Feminin Business Circle er en medlemsklub og netværk for ambitiøse selvstændige, der vil holdes på sporet af succes, og som vil have både praktiske og mentale værktøjer, samt et stærkt netværk i ryggen og adgang til en online mentor (mig, Dorte Lytje).

Tidligere populære temaer, som du får adgang til:

I Feminin Business Circle kan du lægge paraderne, være en del af fælleskabet og læne dig tilbage og bare modtage ny viden hver måned.

Hver måned modtager du "Månedens Tema", som skal give dig inspiration og indspark til, hvordan du kan håndtere de udfordringer man får som selvstændig. Det kan også være et praktisk værktøj, som du kan have glæde af i din business, som f.eks. hvordan du laver en e-bog, eller hvordan du starter din egen online klub.

Alle medlemmer har altid adgang til alle tidligere temaer, så man har altid netværk + masser af materiale til sin business lige ved hånden, og det er guld værd, når man er soloselvstændig.

Kender du disse tanker?

 • "Jeg får ikke skabt nok synlighed om min business".
 • "Jeg sælger ikke nok - hvad gør I andre?!"
 • "Jeg er bange for, hvad andre tænker, -og hvad andre vil sige om mig, men jeg nægter at lade mig styre af det."
 • "Jeg dømmer hele tiden mig selv og slår mig selv i hovedet med det, jeg ikke når, i stedet for at holde fokus på det, jeg når."
 • "Jeg kan nogle gange have svært ved det tekniske, og mangler et sted at gå hen for at hente sparring, uden at det lyder dumt!"
 • "Jeg VIL ud i verden med mit budskab, men bliver ved med at udskyde det".

Når du er en del af netværket, får du adgang til:

 • Lukket eksklusivt online netværk, hvor du kan spørge mig og netværket til råds om alt, der vedrører din business.
 • Månedlig video med et tema, som hjælper din virksomhed ud over stepperne for derefter at blive på sporet af succes.
 • 4 årlige Gratis medlemsworkshops med dygtige, eksterne undervisere.
 • Et stort video arkiv, som du får adgang til med det samme. Over 30 videos med vigtig viden til din business venter på dig.

Hvad vil det betyde for din business at være medlem?

 • Du vil nænsomt, men kontinuerligt, blive holdt på stien af succes.
 • Du får del i mine værktøjer og tankegange, som har bragt mig succes, frihed og enorm frihedsfølelse.
 • Det kan være ensomt at være selvstænding, men her vil du møde støtte til tage lederskab for din business, sådan at det stadig respekterer din natur, dit privatliv og dit selvværd!
 • Du har altid et sted at gå hen og søge sparring omkring mindset + konkrete udfordringer i din business.

Hvem vil du møde i cirklen?

 • Du vil møde andre ligesindede. Stærke selvstændige kvinder, som laver business med hjerte, hjerne og mavefornemmelsen som guide.  
 • Det føles virkelig skønt at være samlet her, og du vil aldrig opleve at du skal holde dig tilbage - hverken når du har lyst til at prale og juble - eller når du har brug for support og et kærligt virtuelt kram fra andre, som forstår dig.
 • Du vil også møde mig. Jeg glæder mig til at netværke med alle medlemmer i vores lukkede fb-gruppe, og når vi mødes til live træf.

Ofte stillede spørgsmål om Circle

Hvordan leveres de videos og guides, jeg får?

Hvor længe har jeg adgang til videoerne?

Mødes vi live?

Hvordan kan man bruge Facebook gruppen til?

Hvornår og hvordan kan man opsige medlemskabet?

Forpligter jeg mig til noget på bestemte tidspunkter?

Sine PerrodFotograf - www.perrodfoto                 

Et nyt projekt begyndte stille og roligt at formulere sig i mit hoved.I forbindelse med både formulering, udvikling og implementering af det nye projekt, havde jeg iden grad brug for en professionel sparring med hjerte på det rigtig sted. En som jeg vidste vil committe med mig, gå all-in, dele min passion, lytte, coache, vejlede og supplere.

Nicole PunziKostvejleder og sundhedscoach - www.nicolepunzi.dk              

Jeg er medlem af Feminin Business Circle fordi jeg har brug for at lære en masse teknikker og erfaring fra Dorte. Hun har gået vejen og alt det hun ved kan jeg gøre godt brug af på min hjemmesider, blogs, nyhedsbreve, sociale medier, med mine kunder og i mit salg.Feminin Business Circle har hjulpet mig med mange ting. Jeg bruger alle temaerne til noget både praktisk, professionelt og personligt. Det vil sige jeg har lavet power editor annoncer, jeg har lyttet til hvordan jeg kan filme selv til mine forløb, hvordan jeg får arbejdsflow, hvordan jeg laver e-bøger, redskaber til min personlige business facon m.m.

Feminin Business Circle giver mig ro, tryghed, læring og indblik. Dorte ved, hvad jeg behøver i min business. Hun er lige et par steps i forvejen, og når hun har gjort det, så kan jeg også med hendes hjælp. Det er fedt, at der tikker automatisk et tema ind i min mail og så kan jeg lære noget jeg ikke altid vidste jeg havde brug for som i sidste ende er super anvendligt og noget jeg ikke kan undvære alligevel. Hun gør det meget nemt og simpelt, så sådan en som mig kan finde ud af at være selvstændig.

Det fedeste ved at være medlem er at hun er så aktiv og hjælpende især på facebook. Hun føles som om hun er i min stue. Hun er altid klar på at hjælpe med gode råd i facebook-gruppen og temaerne er super anvendelige og brugbare. Det fedeste er nok at hun også holder 2 månedlige events. Dem har jeg til gode. Jeg glæder mig. Dorte er en skat. Jeg anbefaler hendes Circle til alle der er selvstændige. Du er aldrig alene i din business - Dorte er der :-)

Anne BillingSEO & Social - www.annebilling.dk  

Jeg bliver helt glad på de nye medlemmers vegne!

Der er så meget godt i vente til dem - aldrig har et netværk givet mig så meget!


Hvem stifteren af Feminin Business Circle, Dorte Lytje?

Jeg bor i Risskov, og lever af at blogge, være børnebogsforfatter, samt lave sessioner og online kurser i feminin business. Min business består af lillegub.dk og dortelytje.com.

Jeg har været selvstændig siden år 2000, og har både haft ansatte, været blæksprutte i eget regi, haft business med min (daværende) mand, født børn og været single-working-entrepreneur-mom siden 2008.

Siden 2008 har jeg skullet klaret mig selv, men det var først i 2012 at jeg for alvor knækkede koden på, hvordan jeg både kunne være en god og nærværende mor OG en business kvinde, som tjente sine egne penge med stolthed og hjertet på rette sted.

Friheden, glæden og nærheden med mine børn, kæreste, venner og familie er drivkraften i min business i dag.

Jeg er enormt stolt af Feminin Business Circle, fordi netværket rummer så vidunderlige, powerfyldte kvinder, som laver business med hjerne, hjerte og mavefornemmelse. Det gør det enormt nemt for os at netværke! Der er en F*ck Jante-stemning og samtidig er der plads til at række ud, når det er svært. Der er en super fin balance i det hele.

Vi mødes til de træf og gratis workshops, som netværket byder på, samt inde i på Facebook i vores lukkede gruppe, hvor der altid er støtte, hjælp og gode råd at hente.

Det vil glæde mig at byde dig velkommen i vores Circle.​

Kommende events for medlemmer:

Tidligere events:

Alt dette får du:

 • Support gruppe på Facebook, hvor du altid kan stille spørgsmål og få sparring
 • 4 gratis live workshops om året med dygtige gæsteundervisere.
 • En velkomstgave tilsendt med posten. Værdi fra kr 249 + moms.
 • ALLE tidligere måneders video's og pdf'er (nu over 30 video's).
 • Mulighed for at få tilsendt Månedens Buket med bud til din dør.

Alle denne viden får du adgang til for kun kr. 249 + moms/md - du bestemmer selv, hvor længe du vil være med

Denne måneds tema:

+ BONUS - du får adgang til denne mini-guide + dette populære tema med det samme

Lige nu får du et smukt mantra armbånd i velkomstgave:

Ja, du får virkelig meget for pengene - og vi glæder os til at se dig!