Personligt Mentor Forløb

Min rolle som din mentor er at give dig sparring på, hvordan du opbygger et online brand, online koncept & bedst sammensætter, markedsfører og sælger dit udvalg af online produkter eller sessioner/workshops el lign.

Du får min sparring på:

 • Dine idéer eller du kan bede mig om at komme med idéer til nye tiltag og vinkler
 • At lægge en konkret strategi og følge den step by step.
 • Sociale medier (Instagram, blog, Facebook og Pinterest).
 • Blogging for at tiltrække de rette kunder.
 • Salg af workshops og/eller online produkter/sessioner.
 • Hvilke online produkter, du skal satse på og hvordan du skal pakke dem.
 • Valg af pris-struktur (ratepriser, evergreen og spaces etc. i Simplero)
 • Feedback eller vejledning ift. freebie på hjemmeside.

Jeg lærte Dorte at kende via hendes online forløb "Feminin Business med Maskulint Drive" samt "Blog dig til business". - Forløb som i den grad hjalp mig både fagligt, mentalt og psykisk i mit erhverv som selvstændig, men som også motiverede mig til at turde mere end at drømme om fremtiden, og det som jeg allerhelst vil.

Et nyt projekt begyndte stille og roligt at formulere sig i mit hoved.I forbindelse med både formulering, udvikling og implementering af det nye projekt, havde jeg iden grad brug for en professionel sparring med hjerte på det rigtig sted. En som jeg vidste vil committe med mig, gå all-in, dele min passion, lytte, coache, vejlede og supplere.

Jeg var ikke et øjeblik i tvivl, om at Dorte ville opfylde alle mine forventninger til den opgave, og tøvede ikke med at booke et mentorforløb.Nu står jeg og min makker, som kom til i løbet af projektet, så her; stolte, lykkelige og taknemmelige, som indehaver af det nyetablerede InuaCare – Greenland in a bottle. Det er somom verden bare har ventet på os.

Drømmen er en realitet. Dorte har været med i hele processen. Hun har haft og har stadig en kæmpe indflydelse på, at det lykkes så godt, som det gør.

Dorte har givet os meget mere end overhovedet forventet. Alt er foregået på en så varm og hjertelig måde og med en hulens massetålmodighed fra Dortes side.

Dorte er fagligt suveræn, yderst kompetent og vi giver hendes voresvarmeste anbefalinger. Vi slipper hende aldrig.

Anne Mette Koustrup Nielsen - Indehaver af Inuacare-Greenland in a bottle.

www.inuacare.com

Anne Mette Koustrup Nielsen 

Da jeg åbnede dørene til min business “Learn2live” for nu 6 år siden fandt jeg hurtigt ud af, at jeg blev nødt til at lære mere om blogging. Jeg stødte på Dortes onlinekursus "Blog dig til business", som gjorde at jeg fik styr på alle de grundlæggende ting ved at blogge, lave lækker grafik, lave e-bøger og i det hele taget begå sig på nettet med sin business.

Efter at have oplevet hvor grundigt et kursus ”Blog dig til business” var og hvor meget lækkert og brugbart materiale jeg havde fået ud af kurset, var jeg ikke sen til at springe på Dortes 2. Live hold af "Feminin Business med Maskulint Drive".

Igen blev jeg overvældet af Dortes brugbare materiale, behagelige måde at undervise på og hendes ægte energi og passion omkring at hjælpe andre videre i deres business. Efter de 6 moduler, som kurset består af, rykkede min business for alvor fremad.

Dorte er utrolig god til at formidle, hvordan du skaber synergi mellem dig, dine værdier og din business, så du tør tage det ekstra skridt, så din business bliver ægte, troværdig og succesfuld.

I mine mentorsessioner bruger jeg Dorte til at spotte, hvordan jeg får mest ud afmine næste skridt i min business, til teknisk hjælp og til at vende idéer med.

Jeg anbefaler Dorte til alle, der er klar til at have en professionel mentor som kan give dem et kærligt og kompetent skub til at komme videre i deres business.

Learn2live.dk

Malene Hansen

Mit mentorforløb hos Dorte startede med en strategidag på hendes kontor.
En strategidag, som jeg bookede, for at få Dortes hjælp til at lave mit første onlinekursus.

Denne strategidag gav mig så meget, at det eneste rigtig for mig og min business var at forlænge dagen med et mentorforløb.

I mit mentorforløb have Dorte og jeg fokus på to ting. Mit onlinekursus og reel udvikling af min business.

En udvikling, jeg manglede hjælp og sparring til, så jeg kunne tiltrække flere læsere på mit nyhedsbrev, finde min tone of voice, få mere struktur på mine sociale medier, få flere klienter osv.

Jeg beskrev det selv, som at jeg manglede hjælp til at finde den sti, jeg skulle bevæge mig på, så jeg fik tage alle de rigtige steps, til at få opbygget et stærkt fundament for min forretning. En beskrivelse, som jeg synes var temmelig rodet, men som Dorte fangede med det samme. Og som hun i allerhøjeste grad hjalp mig på vej med.

Inden mit mentorforløb, famlede jeg (temmelig meget) rundt i blinde. Jeg vidste godt, at jeg skulle gøre noget, for at få opbygget det stærke fundament, som jeg søgte. Jeg vidste bare ikke hvad eller hvordan.

Dorte har ført mig ind på den rigtige sti, som jeg skal følge og arbejde mig fremad på.

Hun har hjulpet mig med så mange ting, og sat så mange tanker i gang hos mig, at jeg på intet tidspunkt i tvivl om, hvad jeg skal gøre, for at få den udvikling i min forretning, som jeg gerne vil have. Derudover har mit forløb hos Dorte rykket min forretning i en retning og i et tempo, som jeg på ingen måde havde turde drømme om.

Efter mit mentorforløb er min største udfordring af få gjort alt det i min business, som jeg gerne vil. De mange opgaver, står i kø for at blive løst.

Jeg har været rigtig glad for, at jeg har kunne afholde mine samtaler med Dorte både via Skype og live på hendes kontor. Det ar været den helt perfekte kombination for mig.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Dorte. Og at have fået hendes hjælp har været en kæmpe gave, både for min forretning og for mig personligt. Hendes energi og personlighed er så smittende, at man ikke kan andet end at holde af hende.

Mette Lilliendahl - Klinisk diæstist

www.odense-sundhedshus.dk

Mette Lilliendahl

Hvor var det fantastisk at møde dig på skype i dag. Du er bare en super god rådgiver!!

Jeg vil bare sige KÆMPE tak for en rigtig god og brugbar session, som er startskuddet til et mere produktivt 2017 for min virksomhed med hensyn til freebee og audiencebuilding og forhåbentligt produkter der vil sælge noget længere henne på året.


Kamilla Siquir                

Jeg har brugt Dorte Lytje som mentor, da jeg skulle lave min online klub: "Sund med lækkerhed". Jeg er også medlem af Circle, taget alle hende online forløb og var med på Venus Work Camp. Jeg er bare vild med Dorte, fordi hun hjælper mig i min professionelle udvikling og personligt elsker jeg hendes værdier.

Hun har balancen mellem feminin og maskulin drive og det passer lige til mig og mine business-værdier.

Jeg tror ikke, jeg vidste jeg skulle lave online klubben, da jeg startede med at snakke med Dorte på Skype, men vupti på nul komma fem, så fik vi på få mentor-sessioner bakset det hele sammen. Noget jeg ALDRIG ville have gjort på så kort tid uden hende. Slet ikke. Jeg er teknik-udfordret.

Tror vi talte på Skype 2-3 gange, hvor Dorte gav mig lektier for, som jeg lavede og overholdte. Jeg følte mig set, hørt og støttet. Hun er så varm og nærværende. Dorte heppede på mig imens, så jeg fik sat rumpen i sædet og udviklet mit første online produkt på nul komma fem bare ved at tale med Dorte. Jeg havde ingen forstand på Simplero, men det havde Dorte.

Det dummeste jeg har gjort i min business er, at jeg ikke fast havde Dorte ved min side hele vejen, da jeg er meget flyvsk og spontan. Noget jeg vil benytte mere i min fremtid, er at have en fast mentor ved min side, så jeg ikke føler mig alene, hvilket til tider kan være ensomt og hårdt som selvstændig.

Dorte har den rigtige viden, kærlighed og professionalisme i mine øjne. Jeg føler mig tryg, når hun siger hendes mening, da jeg ved hun følger hendes kunder, så godt hun nu kan, så det er ikke bare en engangsforestilling. Det er et fremtidigt business-bånd hun skaber og på den mest varme og støttende måde.

Jeg forstår Dorte's sprog. Hun er ikke nørdet og det gør jeg tænker:” Okay så kan jeg også”.

Jeg ved jeg ikke er alene, når jeg har Dorte ved min side.

Jeg ville ønske Dorte var i København og mere fritid, så jeg kunne komme til ALLE hendes gratis events. Hun er "the real Go-Giver" og min KARMA-dronning. Os selvstændige burde give os selv muligheden mere for vækst ved at bruge en mentor et par gange om året. Det får ens indtjening og motivation til at stige på den rare måde. God reminder til mig selv. Åben flere mentorsessioner op! GRAZIE.

Nicole Punzi

Jeg var slet ikke i tvivl...

Jeg valgte at booke Mentor sessioner hos Dorte, fordi jeg bare kunne mærke, at det var dét der skulle til, for at jeg kunne rykke på min business. Det var Dorte, der skulle til :-)

Egentligt havde jeg allerede taget de første store skridt selv efter at have deltaget på både hendes "Blog dig til business"-workshop og "Feminin Busines med Maskulint Drive" online-forløbet. Men når man arbejder som solo-selvstændig, så er der én ting, man mangler mere end noget andet: En sparringspartner.

Og jeg var slet ikke i tvivl om, at det skulle være Dorte.

Hun er super professionel og samtidig den skønneste kvinde, som jeg ville ønske, jeg sad overfor hver dag.

Hun har den der form for energi, som bare skaber ro indeni, når man er i hendes nærvær - og smil om læben. Inden mine mentorsessioner havde jeg 1000 ting i hovedet, var dybt forvirret og frustreret.

Overordnet har jeg haft ET formål og ønske med hver af sessionerne: At få overblik og ro til at kunne holde fokus. Efter en times tid sammen med Dorte, hvor hun roligt og indlevende både lytter til mine frustrationer og udfordringer, men også kommer med brugbar feedback, sparring og forslag, så falder tingene på en eller anden måde bare på plads - og skuldrene falder ned. Jeg får ro på og overblik over, hvad jeg skal fokusere på, og hvad jeg skal slippe.

Der er stor forskel på min arbejdsstruktur før og efter en mentor session, og jeg kan efterhånden godt genkende signalerne for, hvornår det er ved at være tid til at få booket en ny session. - Så jeg kan komme back-on-track. Når jeg tænker over det, så har jeg det skønneste indre billede og fornemmelse af, at solen altid skinner og himlen er blå, når jeg træder ud af døren, sætter mig i bilen og nyder turen hjem fra en mentorsession.

Og det er bare en af gaverne ved at have Dorte som Business Mentor.
Gitte Norlyk 

SILVER

Strategi dag

Kr. 3995 + moms

 • 3 timer på mit kontor i Risskov. (kan evt. deles op i 2 timer  + efterfølgende opfølgningsession)
 • Fokuseret sparring. Medbring alle idéer og løse ender, og går derfra med en to do liste og strategi.

Du får 25% på denne pris, hvis du er medlem af Circle     >> Klik her

GOLD

Follow Through

Kr. 6.995 + moms

 • 6 sessioner á 1 time via Skype, mail, telefon, video eller på mit kontor i Risskov.
 • 3 måneders gratis medlemskab af Feminin Business Circle
 • Slå nogle af timerne sammen, eller del dem op i halve. Vi gør det, som passer bedst, for at få dig i mål!

PERSONAL PLATIN

Lifestyle & Business coaching

Kr. 14.995 + moms

 • "Deluxe 1:1 Session: Business & Brunch" - Du og jeg har 3 timer sammen på café/restaurant i Aarhus, hvor vi laver strategi for din business og nyder en frokost + kaffe & sødt. Kl. 11-14:00
 • 8 mentor sessioner á 1 time via Skype, mail, telefon, video eller mit kontor.
 • Valgfri online workshop: Vælg mellem "Blog dig til business" eller "Fra idé til online workshop"
 • 3 måneders gratis medlemskab af Feminin Business Circle