Tiltræk de rette kunder med din blog

Hen over sommeren har jeg sluppet min business mentalt for at give plads til at komme ned i kroppen og mærke kærligheden til min målgruppe og min mission.

For mig kan jeg bedst mærke missionen/visionen, når jeg mærker hvad det er jeg har lyst til at hjælpe med!

Og så er det, at jeg næsten kan få tårer i øjnene* over at jeg får lov til at leve af netop det!

Min mission handler i høj grad om at formidle blogging, feminin business, sociale medier på en jordnær og umiddelbar måde = my way.

Det er min stærkeste overbevisning er, at ALLE lære at mestre De Sociale Medier (og i særdeleshed en blog, da den egner sig stort set til alle målgrupper), hvis bare det formidles på den rigtige måde.

“Den rigtige måde” er  jo ikke nødvendigvis ‘min måde’. I’m totally aware that I’m not a guru – og jeg er helt bevidst om at jeg hverken kan eller skal vide alt!

Men jeg tror på, at jeg ved præcis det, som min kundegruppe efterspørger!

Derfor er det vigtigt at jeg finder dem – og at de finder mig.

Og det er faktisk lige så vigtigt, at dem, som ønsker at få samme stof formidlet på en – f.eks. – mere ‘stringent og traditionel’ måde – finder hen til dem, som er super skarpe til det. Hvis de ender hos mig, vil du finde mit materiale for feminint eller måske for jordnært. Og så ender jeg med at skulle refundere kundens køb og vi ender alle med en træls oplevelse.

 

“Den rigtige måde” er altså = det magiske match hvor kundens forventninger stemmer overens med det du udbyder!

 

Det magiske match er der hvor kundens forventninger stemmer overens med det du udbyder.

 

Lidt ligesom at høre samme sang sunget af to forskellige kunstere…. Samme sang. Men 1 af dem vil du kunne lide mere end den anden, fordi du bedre kan lide sangerens måde at synge den på.

 

Ud af mine 188 solgte workshops, har jeg kun ramt ‘forkert’ 2 gange.

 

2 ud af 188 har udtrykt at de ikke fik det, som de forventede. 186 mennesker har altså været glade, tilfredse kursister.
Blog markedsføring (i det her tilfælde: min blogging) handler derfor i høj grad om at sørge for at de ‘rigtige kunder finder mig’ og ‘de andre kunder går derhen, hvor de skal’. At jeg via min blog signalerer jordnærhed (hedder det det?), hjælpsomhed og umiddelbarhed. Det ville ikke være autentisk af mig, hvis jeg forsøgte at tale i ‘kasser’ og ‘stringente systemer’.

 

Som en glad kursist skrev til mig igår:

 

Jeg har set hele modul 1 her til aften og F*CK hvor er du altså bare professionel i alt du laver … Jeg læst og taget noter til DET HELE.
Du er MAGISK i dit sprog … det laver visuel skabelse mens jeg læser og giver beroligelse undervejs, der er flow i dine ord og dine sætninger trækker næsten vejret selv… WAUV!!!! 

 

(Kursisten fik adgang Blog Workshoppen “Blog Dig Til Business” igår)

 

Det er her autentisk branding smelter sammen med bloggen

I en skøn forening, kan du lære at ramme din målgruppe, så du får tilfredse kunder, som får hvad de forventer. Din hverdag bliver bare lysere, når du har glade kunder i din business! :)

Det løfter f.eks. ALTID min dag at kigge ind i min gruppe, som jeg og kursisterne har på Facebook. Stemningen er ærlig og kærlig og det er præcis den type mennesker, jeg ønsker at tiltrække.

 

Nu skal jeg lige knibe en tåre igen ;)

Stik mig en tudekiks, – så laver jeg en kop kaffe dertil og nyder den ved foden af mit Mac-tastatur på en drømme-arbejdsdag.

Ligesom den, der var der igår – og den der kommer imorgen.

For filan det føles godt det her – at ramme målgruppe i et magisk match, så de bliver glade – og jeg er glad!

 

Happy days :)

 

XOXO

dortelytje_sig_black

Husk at følge med på min Facebook-side her eller på Instagram (@dortelytje_com) – det er på Insta, jeg deler mest)

Læs om Feminin Business med Maskulint Drive kurset her.

6

♥︎ Like if you like, så bliver jeg GLAD ⬇︎

Dorte Lytje

Opbyg en business udfra din passion og nyd friheden til at arbejde NÅR du vil og HVOR du vil. Jeg lever 100% af min business og min største luksus er friheden til tage mit arbejde med hvorhen jeg vil - om så det er Skagen, derhjemme eller kærestens sofa.

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Reply: