Den introverte iværksætter

Jeg møder ofte skepsis, når jeg åbner op omkring at jeg er introvert. Måske fordi jeg er så åben på Facebook, instagram og – i allerhøjeste grad på bloggen og på min VIP liste på nyhedsbrevet.

Mine venner og familie er ikke i tvivl om at jeg er genert/introvert/sensitiv!

Dem, som har kendt mig siden barndommen, og kan huske, hvordan jeg rødmede, når der skulles råbes banko, eller når jeg skulle fremlægge noget for klassen.

De ved også, at når jeg ikke tager telefonen, så er det ikke fordi jeg er sur, så er det bare fordi jeg hellere vil skrive sammen – eller mødes 1:1. Faktisk er det efterhånden sjældent at de ringer – vi mødes eller skrives (eller snappes) ved i stedet for.

De ved, at jeg er et menneske med mange refleksioner og hang til filosofiske, dybe samtaler, og at overfladiske samtaler overhovedet ikke interesserer mig.

Men når jeg møder folk, som kun kender mig fra business og Facebook, kigger de altid lidt skeptisk på mig.

Det er jo ikke fordi jeg tror, at de mistænker mig for at lyve… men de kan simpelthen ikke få det til at passe sammen, og så udbryder de som regel noget i retning af:

“Nej du er da ej!!! 

Når jeg så bekræfter, at jo, det er jeg rent faktisk, så hører jeg:

“Jamen undskyld, det er ikke fordi jeg ikke tror på det, du siger, men … du er virker da så udadvendt, og så selvsikker … og slet ikke genert. Du taler så åbent om dig selv, når du skriver på bloggen og på Facebook”

Well … lad mig dele med dig, hvordan det hænger sammen – set udfra mit synspunkt.

Måske genkender du noget, hvis du også er introvert?

Dorte Lytje citat when you show up authentic.png

At være (særligt) sensitiv – betyder altså ikke, at man ikke har LYST til at komme ud med sit budskab!?!

Man har bare brug for at det sker på en måde, hvor man beskytter sig selv mest muligt mod ‘hårde energier’ og på en måde, hvor man ikke drænes af måden man skal formidle det på.

Løsningen for mig blev at:

  • Gøre tingene i mit eget tempo – hjemme fra stuen.
  • At opbygge en business online, som stemmer med mine værdier, og som er kommunikeret så skarpt, at jeg kun rammer en målgruppe, som matcher mig.
  • At kommunikere rent og direkte til dem, som jeg synes jeg passer sammen med. Det resulterer i at jeg får en helt vidunderlig oplevelse af at møde mine kunder, kursister og medlemmer i mine grupper og til vores events. Det giver en skøn tryghed at vide, at vi har ‘passer sammen’ i vores livssyn og – måske også – i vores sårbarhed?

At være introvert betyder heller ikke, at man ikke har noget på hjerte!

Man mangler bare et sted at komme ud med det, som man har på hjerte.

Løsningen for mig var at:

  • Give mig selv lov til at gøre det på min måde, og ikke tro på det, når andre sagde, at jeg ikke kunne opbygge en business uden at holde foredrag eller være ‘på’ live mere af min tid.
  • Acceptere at det dræner mig helt EKSTREMT at være på live. Jeg ved ikke hvorfor – og guderne skal vide at jeg har ledt længe efter svaret!! Nu har jeg givet slip på at finde svaret og har fundet fred i accepten af, at sådan er jeg nu engang bare, og så kan jeg så meget andet! Dét i sig selv har frigivet en masse energi. Jeg møder KUN kærlighed og forståelse, når jeg åbner op omkring det.
  • Skabe en business, som passede til mit behov for at kunne trække mig tilbage, og drive en business hjemme fra min stue – eller hvor ellers det nu giver mig energi at være.

At være genert – betyder ikke, at man er usikker på sig selv

Man bliver bare genert, når nogen kigger på en, eller når man skal sige noget højt foran andre mennesker.

Løsningen for mig har været at:

  • Bruge Facebook/Blog/Instagram) til at skrue op for den del af mig, som VIRKELIG har noget på hjerte. Dér er jeg ikke genert og dér tør jeg godt vise, hvem jeg virkelig er. Af en eller anden grund har jeg nemmere ved det, end hvis jeg sidder rundt om et bord – der sker bare noget med mig, når alles øjne hviler på mig. Men på Facebook bliver jeg overhovedet ikke påvirket af det, og jeg føler den STØRSTE og FEDESTE connection med mine læsere. Det skrevne sprog har altid været min force!
  • Acceptere at jeg er genert, og finde styrkerne i det. At lære at elske den side af mig selv og være kærlig mod den, i stedet for at hade den – sådan som jeg gjorde engang.
  • Finde ind til den pige indeni, som altid har følt at hun brændte inde med noget, hvis ikke hun formidlede det (da jeg var yngre var det digte og malerier). Følelsen af ENDLIG at kunne formidle det er SÅ befriende, og da FRIHED er min største værdi, så betyder det ALT at føle mig FRI til at kommunikere.

 

FBMD Package.png

Jeg er hverken ekspert i særligt sensitive eller introverte.

Til gengæld er jeg ekspert i at hjælpe dig med at opbygge en business, som passer præcis til dig!

Det sidste du må gøre, er at tro at du skal holde dig tilbage!

Du vil opdage at dine allermest sårbare sider, er netop dem, som bliver din største styrke i din business!

Klik her for at læse mere om forløbet

 

Skriv dig op lige herunder, så sender jeg dig straks et helt Feminin Business Mini Kursus, fyldt med øvelser og videos, som får dig igang med Feminin Business livsstilen allerede i dag.