Feminin Business
BOGEN

Fra iværksætter til selvstændig

Udkommer 1. juli 2019


Feminin Business bogen er ikke en succeshistorie fra ende til anden, men det er også en del af pointen.

I bogen fortæller jeg, hvordan jeg kom fra tvivl, økonomisk tab og selvsabotage - til succes, professionelt selvværd og 100 % ansvar for min business, netop ved at kombinere de feminine værdier med de maskuline. Det handler ikke om mænd og kvinder, men om balancen imellem de maskuline og feminine værdier og energier.

Det feminine siger:

Stop lige op og mærk efter.


Det maskuline siger:

Lad os sætte handling på og komme af sted!


Feminin Business med Maskulint Drive, er en ufiltreret og sandfærdig fortælling om min rejse fra drømmende iværksætter til selvforsørgende iværksættermom.


En rejse, der har lært mig om drømme, økonomi, mål, selvsabotage, og ikke mindst; at stå ved mig selv og stå ved min indre business diva!


- Alle følelserne

- Alle drømmene

- Alle kriserne

- Alle succerne


Først i kombinationen af det maskuline og det feminine, har jeg skabt en business som giver mig både tryghed og frihed! I bogen tager jeg dig med på hele rejsen derhen.Jeg er ikke den fødte iværksætter!

Mit navn staves "ET ROD" bagfra, jeg er tæt på talblind, og var meget genert som barn. Det er jeg faktisk stadig.


Som 23 årig endte jeg ved et tilfælde på stien som iværksætter, og det har jeg været siden. Mit job, min karriere, min drøm er altsammen selvskabt. 


Min første periode som iværksætter (den maskuline) endte med et stresskollaps. Den næste periode (den feminine) endte med at jeg ikke solgte nok, og ikke stod ved mit salg. Først da jeg fik kombineret det maskuline og det feminine gear, fik jeg en velfungerende business, som er lige som jeg drømte om!

den vildeste rejse

Feminin Business bogen tager dig med på min rejse fra de tusinde idéer, som aldrig blev til noget og til en solid online business, som jeg egenhændigt har bygget op.


Forbered dig på ærlige beretninger og personlige fortællinger fra kulissen i en iværksættekvindes liv med hvad dertil hører af kriser, succeser, ups & downs.


At blive - og forblive - iværksætter, har været den største selvudviklingsrejse. Det har gjort mig selvstændig i mere end én forstand!
JEG HEDDER . . .
Dorte Lytje

Jeg startede som selvstændig som 23 årig for snart 20 år siden! Faktisk var det lidt af et tilfælde at jeg blev selvstændig. Det var helt klart duften af frihed, der forførte mig, og der gik mange år, før jeg for alvor trådte ind i min business, og gik fra at "lege business" til at lave business.


Først da jeg lærte at stå ved mit salg, prioritere mine penge og sige fra, begyndte kurven at vende, og den er steget stødt siden!


Min business er bygget op omkring Feminin Business mindsettet, som er det, jeg underviser i. Feminin Business handler bl.a. om at lave business i overensstemmelse med dine kerneværdier, og at tage  beslutninger med både hjerne, hjerte og intuition.


Glæd dig til en ærlig bog som fortæller dig sandheden om rejsen

fra iværksætter til selvstændig - igennem 20 år. 


Forudbestil til særpris og få bogen tilsendt til din sommerferielæsning.

Bogen er lavet sådan, som jeg selv kan lide at bøger er: som hardback og med ekstra lækkert papir + med masser af billeder, historier, eksempler og øvelser.

​​

FEMININ BUSINESS BOGEN 

 
Kr. 299 inkl moms og fragt i Dk
OBS: Prisen stiger til kr 349,- den 1. august

Bestil her